Fillers

​​​​​​​​​​​​Du är alltid välkommen till en kostnadsfri konsultation där du kan fråga och fundera kring våra behandlingar. Konsultationen är till för dig som vill ha mer information om våra behandlingar och som vill rådgöra om vilken behandling som kan passa dig bäst. ​​​​​​

Behandling med filler

​​​​​​​
Fillers är ett samlingsnamn på produkter som injiceras i huden för att minska ålderstecken som rynkor, veck och linjer, för att tillföra volym i läppar och för att konturera ansiktet.
Filler är en gelé som kan vara  mer kraftig i sin konsistens till att vara mer tunnflytande.  
På  Vendelakliniken använder vi två olika fillers, Restylane ochJuvederm, som är de  fillers som används mest i världen.  De är icke animaliska fillers som består av hyaluronsyra, de är säkra och väl dokumenterade. Vilken filler som används beror på vilken som lämpar sig bäst för just din hud och vilket område  i ansiktet som ska behandlas.

Ansikte, hals, händer och dekolletage är de områden som är vanligast att behandla med filler.

Hyaluronsyra finns naturligt i vår hud och medverkar till att ge huden fukt och volym. När vi åldras minskar mängden hyaluronsyra i huden och vi blir mer torra, huden  blir mindre elastisk och volym förloras. Genom att injicera  en filler som består av hyaluronsyra minskar vi rynkor och andra åldersförändringar och huden blir återfuktad. Det gör att vi ser yngre och mer välmående ut.
Behandling med filler är ett enkelt sätt att se piggare  ut. 


Filler  passar alla


Filler kan användas av alla i alla åldrar (från 18 år). För de yngre är filler mer vanligt  när man vill tillföra volym i läppar  och för  ansiktskonturering då man formar kinder, haka, käklinje och näsa.  Vid ansiktskonturering strävar man efter att skapa mer harmoni  i ansiktet för att försköna på ett naturligt sätt.
När du är äldre  är  det vanligast  att filler används  för att minska olika ålderstecken i ansiktet såsom rynkor och förlorad volym och för att återfukta huden.  Hals, händer och dekolletage  är områden som  många glömmer att ta hand om,  det går alldeles utmärkt att även behandla dessa områden med filler för att föryngra huden.

Detta kan behandlas med fillers

 • Veck och linjer mellan näsa och mun (nasolabiala veck)
 • Tear trough - Insjunkenhet under ögon, mörka ringar under ögon
 • Rökrynkor
 • Rynkor runt munnen
 • Skrattrynkor runt ögonen
 • Sura mungipor och sura veck
 • Rynkor och linjer i pannan
 • Föryngra läppar och läppförstoring
 • Ansiktskonturering av kinder, haka, näsa och käklinje
 • Acneärr och håligheter
 • Tinningen 
 • Händer
 • Hals
 • Dekolletage
ytdyjfyjtyt
Behandling avpanna,  tear trough, kinder, nasolabiala veck, sura mungipor och surveck, haka och käklinje har fått en mer harmonisk form.

Naturliga resultat med filler

​​​​​​​
Filler är i grunden en gelé med slät konsistens som består av hyaluronsyra- ett ämne som finns naturligt i kroppen och som hjälper till att ge huden volym och fukt. Fillers injiceras i huden för att omedelbart återställa din huds volym, släta ut rynkor och veck samt att behandla läpparnas utseende. Resultatet blir ett slätt och naturligt utseende.

Behandlingseffekterna med filler är långvariga men inte permanenta, vilket innebär att du har kontroll över ditt utseende. Har du mycket djupa rynkor kan flera behandlingar behövas för att bygga upp ett bra resultat. Sedan får man succesivt underhålla rynkorna så att de inte återkommer.​​​​​​​
Behandling av panna, tear trough, kinder, nasolabiala veck, läppar, sura mungipor, surveck och käklinje.

Våra fillers


Vi använder oss av Juvederm och Restylane som är två välkända och säkra fillers och används över hela världen. Vi vill att du ska känna dig trygg med din fillerbehandling hos oss.                                   
Restylane Skinbooster och Juvederm Volite är två mer tunnflytande fillers som används mer för att släta ut hudens yta och  jämna till hudens struktur.
Dessa två produkter  är vanligast att använda i ansiktet men  är också de fillers som passar bäst vid behandling av hals, händer och dekolletage.
​​​​​​​
Vill du veta mer om våra behandlingar med Fillers