Välkommen till Vendelakliniken!

Välkommen till Vendelakliniken!

​​​​​​​
Jag heter Petra Rosengren och driver Vendelakliniken sedan 2009. Jag är utbildad sjuksköterska sedan 1994. På Vendelakliniken utförs alla behandlngar endast av legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom estetisk medicin. Vi vill att du ska känna dig säker och trygg.

Du kan göra behandlingar hos oss både i Gävle och Falun. Vi håller oss ständigt uppdaterade på ny teknik och väljer endast de behandlingsmetoder som är väldokumenterade för att ge bästa möjliga resultat. Vi förespråkar behandlingar som ger ett naturligt och fräscht utseende och vår målsättning är att alltid ge dig som kund ett personligt bemötande där vi tillsammans skräddarsyr en behandling för dig. Boka gärna en kostnadsfri konsultation om du vill veta mer!
Entrén
Behandlingsrum
Små detaljer för trevlig atmosfär
Konsultationshörna
Väntrum
Väntrum

Vår Policy

​​​​​​​
För trygga behandlingar med naturliga resultat
Vi utför behandlingar med Restylane, Botox, Juvederm i Gävle och Falun.
Vårt allra viktigaste mål är nöjda kunder. Därför lägger vi ner stor kraft på att hela tiden höja vår kompetens och utbildning.

All behandling sker endast av legitimerad läkare och sjuksköterska med specialistutbildning inom estetisk medicin. Detta är för Din säkerhet och trygghet. Vi håller oss ständigt uppdaterade på det absolut senaste inom estetisk medicin och kan därför erbjuda de behandlingar som ger bäst reultat.

När du kommer till Vendelakliniken får du alltid träffa en sjuksköterska för att kunna ställa frågor och stämma av dina förväntningar. Om du bestämmer dig för en behandling planerar vi den gemensamt. Som kund hos oss kan du känna dig förvissad om att du får bästa tänkbara hjälp, ett personligt omhändertagande och noggrann uppföljning.
Du är alltid varmt välkommen till en kostnadsfri konsultation så vi kan berätta mer om hur vi kan hjälpa dig.


Generella policys för våra behandlingar

  • Vi behandlar ingen under 18 år.
  • Kvinnor som är gravida eller ammar behandlar vi inte.
  • Vi arbetar endast med högkvalitativa produkter – detta för optimalt resultat.
  • Alla behandlingar utgörs av: konsultation, behandling och uppföljning.
  • Som läkare och sjuksköterskor har vi tystnadsplikt och alla behandlingar journalförs.
Kontakta oss gärna för konstnadsfri konsultation!

Samarbetspartners