Zo Skin Health

Zo Skin Health – För en friskare hud

​​​​​​​
På Vendelakliniken har vi valt att jobba med det världsledande märket Zo Skin Health.
Detta hudvårdsprogram är framtagen av dermatologen Dr Obagi som anses vara en ledande auktoritet inom hudhälsa och hudföryngring. 
Zo Skin Health produkter gör stor skillnad på den redan friska huden som vill uppnå mer antiage effekt men passar också lika bra på den hud som är i mer obalans och som behöver repareras och stärkas.
Zo Skin Health är ett helhetsanpassat hudprogram som använder sig av höga koncentrationer och aktiva ingredienser. Det är en kraftfull hudvård som är skapad för att bevara huden i ett så gott skick som möjligt så länge som möjligt. 

Retinol är huvudingrediens i Zo Skins antiage-produkter.  Retinol är den enda ingrediens som vetenskapligt bevisat har kunna påvisa en föryngrande effekt på huden. Retinol finns i olika styrkor i Zo Skins föryngrande hudvård. 
Zo Skin erbjuder även kraftfulla produkter för att stärka en irriterad hud som tex vid rosacea och acne för att lindra och  ge en friskare hud. Skadad hud får en starkare hudbarriär och blir mer tålig.  Väl utvalda program finns också för att minska pigment och fläckar i huden för en jämnare hudton.​​​​​

Zo Skin Health används av personer som:

  • Har naturligt frisk och aktiv hud och vill se att den bibehålls
  • Vill investera i sin hud med hudvård som förnyar på djupet
  • Har en irriterad eller skadad hud som behöver repareras och stärkas
  • Vill njuta livet ut av en frisk och sund hud
Vill du veta mer om Zo Skin Health

Här är några kundfavoriter

Gentle Cleanser
En mild rengöringsgelé som passar för alla hudtyper. Avlägsnar överflödigt talg, orenheter och make up. Efterlämnar huden frisk och ren.
Tillför fukt och antioxidanter
Verkar lugnande
Complexion Renewal Pads
Reducerar överflödig talg och igensatta porer, samtidigt som den boostar med glykolsyra.  Kan användas dagligen och ska inte sköljas av.
60 pads
Exfoliating Polish
Denna mjukgörande peeling innehåller fina magnesiumkristaller som tar bort döda hudceller och ökar hudförnyelsen för en klar, mjuk och jämn hud.
Nettovikt 65 g/2,3 oz.
Eye Brightening Creme 
Denna avancerade anti-age formula med retinol och ZPRO- complex arbetar målinriktat för att reducera linjer, mörka ringar och svullnad runt ögonen.
Jämnar ut och gör hudtonen ljusare.
Daily Power Defense
Anti-age formula som bidrar till att reducera linjer och rynkor, samt att förebygga skador i huden. Kraftfulla antioxidanter och DNA reparerande enzymer stödjer hudens naturliga reparationsprocess och säkrar en stark hudbarriär.
50 ml/1,7 fl. oz.