Zo Skin Health

Zo Skin Health – För en friskare hud

Huden är kroppens största organ och börjar åldras redan vid 30 års ålder, då börjar cellförnyelsen att gå långsammare. Fina linjer och rynkor börjar synas, huden börjar sakta förlora sin spänst och kan bli lite mer ojämn i hudtonen. För att väcka huden så att cellförnyelsen börjar ta lite fart igen krävs stora mängder aktiva ingredienser.
​​​​​​​
Nu har vi på Vendelakliniken möjligheten att hjälpa dig med påskynda cellförnyelsen med ren retionol, avancerade peptider och verksamma antioxidanter med hjälp av Zo Skin.

Detta hudvårdsprogram togs fram av dermatologen Dr Obagi och anses vara en ledande auktoritet inom hudhälsa och hudföryngring. Retinol är en nyckelingrediens i denna hudvård. Detta för att retinol är den enda ingrediens som vetenskapligt bevisat ger kraftiga anti-age fördelar. Även de fuktighetsbevarande krämerna innehåller retinol, som både tillför fukt till huden och har en stimulerande effekt.

​​​​​​​Zo Skin Health är ett helhetsanpassat hudprogram som använder sig av höga koncentrationer och aktiva ingredienser. Det är en kraftfull hudvård som är skapad för att bevara huden i ett så gott skick som möjligt så länge som möjligt. En frisk hud helt enkelt.

Vill du veta mer om Zo Skin Health

Detta är basprodukterna

Sedan finns många produkter att komplettera med
Exfoliating Cleanser
Normal to Oily Skin. En exfolierande rengöring som målinrikat avlägsnar överflödigt talg och orenheter som kan täppa till porerna.
200 ml/6,7 fl. oz.
Complexion Renewal Pads
Reducerar överflödig talg och igensatta porer, samtidigt som den boostar med glykolsyra.  Kan användas dagligen och ska inte sköljas av.
60 pads
Exfoliating Polish
Denna mjukgörande peeling innehåller fina magnesiumkristaller som tar bort döda hudceller och ökar hudförnyelsen för en klar, mjuk och jämn hud.
Nettovikt 65 g/2,3 oz.
Growth Factor Serum 
Med tillväxtfaktorer i ett effektivt leveranssystem bidrar denna formula till att stärka produktionen av kollagen och hyaluronsyra för en friskare hud. Produkten förebygger framtida ålderstecken, mjukar upp uttryckslinjer och stärker huden.
30 ml/1 fl. oz.
Daily Power Defense
Anti-age formula med retinol som bidrar till att reducera linjer och rynkor, samt att förebygga skador i huden. Kraftfulla antioxidanter och DNA reparerande enzymer stödjer hudens naturliga reparationsprocess och säkrar en stark hudbarriär.
50 ml/1,7 fl. oz.