Restylane Skinbooster

Ger en slätare hud och föryngrande effekt

Restylane Skinbooster är en hudföryngrande behandling som förbättrar hudens spänst, elasticitet och struktur.  Behandlingen återskapar mjukhet och lite lättare fyllighet i huden, fina linjer och rynkor slätas ut. Restylane Skinboosters tillför fukt på djupet och återställer fuktbalansen inifrån så att huden ser yngre ut och ger ett friskt, fräscht utseende.  Med Restylane Skinboosters får du en effektiv hudföryngring som både syns och känns. Restylane skinboosters är en behandling som:
 • återfuktar huden på djupet
 • förbättrar hudens kvalitet
 • ger huden en naturlig lyster
 • inte bara är för ansiktet utan även förbättrar hudens kvalitet på hals, dekolletage, läppar och händer. Även knän, armbågar och ärr/akneärr kan behandlas med fina resultat som följd
 • görs i en kur av minst 3 behandlingar med 2-8 veckor mellan varje behandling
 • vars resultat har påvisats i flertalet kliniska studier de senaste 15 åren. Restylane skinboosters ger också huden möjligheten att långsamt stärkas och bli fastare. Ett unikt och effektivt komplement till andra behandlingar med Restylane

Restylane Skinbooster– säkert och naturligt


Restylanes produkter bygger på en icke-animalisk hyaluronsyra i olika konsistenser med olika användningsområden. Restylane Skinboosters är en hudföryngrande behandling och dess konsistens är lättare än övriga restylaneprodukter. Behandlingen ger ett långvarigt men inte permanent resultat. Att Restylane Skinboosters minskar tecken på åldrande och förbättrar hudens kvalitet är vetenskapligt bevisat. Restylane har använts i mer än 40 miljoner behandlingar över hela världen. Säkerheten och effekten med Restylane har bevisats genom kliniska studier och erfarenheter från 24 års användning och biverkningar är sällsynta. För mer inspiration besök även vår sida med före- & efterbilder här ›››
Huden ser slätare och piggare ut efter behandling med Restylane Skinbootser. Ålderstecken har mjukats till och ger ett föryngrat intryck.

Varför välja Restylane Skinbooster

Restylane Skinboosters är precis som alla andra produkter i Restylanefamiljen en genomskinlig gel bestående av hyaluronsyra, en naturlig substans som finns i vår vävnad. Restylane Skinboosters ger ett naturligt utseende som inte påverkar ditt minspel. Behandlingen är inte permanent och du kan därmed hela tiden styra över ditt utseende. Restylane Skinboosters kan motverka effekterna av solskador och hudens naturliga åldrande. När vi åldras förändras hudens egenskaper – kollagen och elastiska fibrer bryts ner. Utbredningen av och funktionen av kroppens egen hyaluronsyra förändras. Det gör att din hud blir mer sträv och torr samt förlorar sin spänst. Genom att tillföra hyaluronsyra till huden så återställer du fuktbalansen och huden blir mer elastisk och återfår sin spänst. Huden både känns och ser slätare ut.

Kontakt


Vendelakliniken
Kyrkogatan 14
803 20 Gävle
Berggrenska gården

076-631 80 08 kontakt@vendelakliniken.se

Vad kan behandlas med Restylane Skinbooster?

 • Fina rynkor och linjer i hela ansiktet
 • Rynkor och linjer på hals händer och dekolletage
 • Rynkor runt ögonen
 • Rynkor runt munnen
 • Ojämnheter i huden som akneärr
 • Volymförlust i huden
 • Torr hud för intensiv återfuktning
 • Mjuka upp s.k. halsringar
 • Strama upp huden på halsen
 • Hudstrukturen i ansiktet, på hals händer och dekolletage
Här har rynkor runt ögonen, rynkor mellan ögonbrynen, rynkor på kinder och runt munen slätats ut. Man  ser även den mjuka fyllighet som huden har fått.

Hur går behandlingen till


Restylane Skinbooster injiceras i huden i små portioner. Behandlingen bör göras i tre steg med 2-8 veckors mellanrum. Resultatet med Restylane Skinbooster ger en långvarig effekt och för att bibehålla resultatet rekommenderas en påfyllning en gång per år. Då behöver endast en behandling utföras. En behandling tar ca 30 minuter. Man kan bli lite röd och öm i de områden som behandlats och man kan också få något blåmärke som oftast försvinner efter några dagar. Varför välja Restylane Skinbooster:
 • Snabbt – behandlingen tar ca 30 minuter
 • Enkelt – minimal återhämtningstid
 • Förbättrar hudens struktur – mindre linjer och mer spänst
 • Säkert – Naturligt och säkert med en låg risk för biverkningar. Komplett och idealiskt för svårbehandlade områden som t.ex händernas ovansida, halsen och urringningen.

  ​​​​​​​
  Vill du veta mer om behandlingar med Restylane Skinbooster?​​​​​​​
Här ser man vilken fin fyllighet och hudföryngring  som behandling med Restylane Skinbooster ger.

Restylane - Behandling med skinbooster

Här presenteras före- och efterbilder vid behandlingar med Restylane Skinboosters.
Behandling av händer – Före
Behandling av händer – Efter
Behandling av ansikte – Före
Behandling av ansikte – Efter
Behandling av rynkor runt ögon – Före
Behandling av rynkor runt ögon – Efter
Behandling av linjer runt mun – Före
Behandling av linjer runt mun – Efter
Dekolletage behandling – Före
Dekolletage behandling – Efter
Behandling av hals – Före
Behandling av hals – Efter