Trådlyft

​​​​​​​​​​​​Du är alltid välkommen till en kostnadsfri konsultation där du kan fråga och fundera kring våra behandlingar. Konsultationen är till för dig som vill ha mer information om våra behandlingar och som vill rådgöra om vilken behandling som kan passa dig bäst. ​​​​​​

Ansiktslyft utan kirurgi

​​​​​​​
Trådlyft är en beprövad behandlingsmetod där man både kan förbättra hudens kvalitet samt lyfta och strama upp. Resultatet ger ett naturligt lyft samt har en föryngrande effekt. Vid ett trådlyft stimuleras kollagenet och behandlingen ger även en ökad blodcirkulation vilket leder till en ökad elasticitet i huden.
Trådlyft ersätter dock inte ett kirurgiskt ingrepp. Vill man förändra sitt utseende mer markant är inte trådlyft det rätta valet.​​

Trådlyft med Rainbow-trådar

​​​​​​​
Vid trådlyft används PDO-trådar. PDO-trådar är vävnadsvänliga , nedbrytbara och helt ofarliga för kroppen. De består av samma material som de suturer man använder inom kirurgin och de bryts ned av kroppen efter ca 6 månader. Dessa medicinska trådar är designade för icke kirurgisk anti-aging behandling för att lyfta och forma ansiktsdrag. Trådarna läggs in i ett underliggande hudlager där dom hjälper att lyfta och strama åt huden på valda partier. Dessutom stimulerar nedbrytningen av trådarna bildandet av kollagen och elastin, blodcirkulationen ökar vilket reparerar huden och ökar hudens elasticitet och förbättrar hudens struktur. Flera olika trådar finns, mono-trådar ger en mer uppstramande effekt och COG-trådar har en mer lyftande effekt.
Trådlyft går alldeles utmärkt att kombinera med filler.​​

Trådlyft ger ett naturligt Lyft

​​​​​​​
Om du vill ha ett naturligt lyft i ansiktet är denna behandling perfekt för dig. Behandlingen skapar ett direkt lyft av huden och ger succesivt en tightare hud. Trådlyft passar dig som önskar ett ansiktslyft utan att genomgå kirurgiskt ingrepp. Resultatet syns direkt efter behandlingen och sedan förbättras resultatet över tid. Effekten av ett trådlyft håller ca 18 månader.

Behandling med trådar

​​​​​​​
 Denna behandling ger ett lättare ansiktslyft utan kirurgi. Trådlyft passar dig som börjar uppleva slapphet över kinder, käklinjen, halsen och under hakan. När trådarna ligger i huden ger de ett ökat stöd till vävnaden vilket är det resultat du ser direkt efter behandlingen. Men trådarna triggar även din hud till att producera mer kollagen och elastin. Detta ger huden en ökad förmåga till förnyelse och föryngring. Behandlingens resultat kommer gradvis och du kommer att se full effekt efter ca 3 månader efter din behandling. Ett trådlyft kan få dig att se yngre och piggare ut men kan inte ta bort kalkonhals eller djupa rynkor och veck. Vi brukar inte rekommendera denna behandling för de som nått en högre ålder med mycket hängande hud och djupa rynkor. Det beror på att trådarna inte kommer att kunna hålla upp hudens mer åldrade struktur, här kan kirurgi passa bättre.

Priser på Trådlyft

  • Från 4000 kr
Vill du veta mer om trådlyft?​​​​​​​

Före och efter bilder, klicka på bilderna för förstoring