HArmonyCa

​​​​​​​​​​​​Du är alltid välkommen till en kostnadsfri konsultation där du kan fråga och fundera kring våra behandlingar. Konsultationen är till för dig som vill ha mer information om våra behandlingar och som vill rådgöra om vilken behandling som kan passa dig bäst. ​​​​​​

HArmonyCa - Kombinationsfiller

​​​​​​​
 En helt ny typ av filler på marknaden med dubbelverkande effekt. HArmonyCa är till skillnad från andra fillerbehandlingar en kombinationsfiller där 2 olika aktiva ämnen används i en och samma produkt.
Produkten innehåller både hyaluronsyra (som finns i den "vanliga fillern") och kalciumhydroxiapatit. En unik sammansättning av två  välbeprövade och kroppsegna komponenter som tillsammans ger ett omedelbart lyft och en långvarig effekt.
HArmonyCa är den bästa kombinationen för den lite mer mogna huden, från ca 40 år och uppåt.
Denna filler ger ett omedelbart lyft över kinder och längs med käklinjen samt att den på sikt ger ytterligare uppstramande effekt med en fastare hud.
Behandlingseffekten håller i 12-24 månader.
  • images-11
  • images2
HArmonyCa Kombinationsfiller med dubbelverkande effekt.​​​​​​​

Vad är HArmonyCa

​​​​​​​
HArmonyCa är en kombination av två viktiga ämnen, hyaluronsyra och kalciumhydroxiapatit. De "vanliga" fillerprodukterna består av enbart hyaluronsyra.
Genom att kombinera dessa två ämnen kan vi få både fillerns egenskaper som är att ge volym och fylla ut samt kalciumhydroxiapatits egenskaper som ger en uppstramande effekt på längre sikt, då den har kollagenstimulerande egenskaper som kan ge huden en föryngrande och förbättrande kvalité.
Dessa två ämnen är kroppsegna och viktiga för att huden ska få ett mer välbevarat utseende.​​​​​

Vad är hyaluronsyra?


Hudens egna naturliga hyaluronsyra bryts med åren ner vilket resulterar i att huden förlorar sin elasticitet. Genom att använda hyaluronsyra i fillers kan vi återskapa volym i huden. Vid en HArmonyCa behandling är det hyaluronsyran som står för att ge huden volym och lyft.

Vad är kalciumhydroxiapatit?

​​​​​​​
Kalciumhydroxiapatit har istället som uppgift att stimulera huden till att öka sin produktion av kollagen. Kollagen bidrar till både förbättrad spänst och återfuktning i huden vilket ger dig ett fastare och mer långvarigt resultat.

Hur skiljer sig HArmonyCa från andra fillerbehandlingar?


​​​​​​​Den främsta skillnaden mellan HArmonyCa och andra fillerbehandlingar är att du med HArmonyCa får två behandlingar i en. Kombinationen av hyaluronsyrans volymgivande och kalciumhydroxiapatit långvariga kollagenstimulerande effekt gör HArmonyCa till en fantastisk behandling som tar naturliga och hållbara resultat till en helt ny nivå.

Vilket resultat ger HArmonyCa?

​​​​​​​
Direkt efter behandlingen kan du se resultat i form av förbättrad volym och struktur. Det bästa är att resultatet bara blir bättre och bättre med tiden tack vare det kollagenstimulerande ämnet i HArmonyCa. Efter ca 3-6 månader nås maximalt resultat som de flesta upplever håller mellan 12-24 månader.

Pris på HArmonyCa

  • 9995 kr per behandling
Vill du veta mer om våra behandlingar med HArmonyCa?