Ytliga blodkärl i ansiktet

Behandlingar av ytliga blodkärl i ansiktet

Veinwave är en effektiv utrustning som arbetar med Radiofrekvens (thermocoagulation) för att reducera ytliga blodkärl. Resultaten är bestående.

Användandet av thermocoagulation gör Veinwave till den enda behandlingen i sitt slag. Veinwave har blivit nr 1 på skönhetsmarknaden och många patienter samt terapeuter upplever att laserbaserade behandlingsresultat inte går att jämföra med Veinwave.

Veinwave erbjuder flera fördelar:

  • Konsultation med sjuksköterska
  • Snabba behandlingar
  • Enkelt och prisvärt

Pris:

  • 1495 kr – 2200 kr per behandling (beroende på antal kärl som behandlas)

Behandling

Veinwave är en icke invasiv behandling som endast punkterar hudens yttersta lager. Nålarna är isolerade med en mikro mantel för att inte orsaka skada på omgivande vävnad. Under behandlingen gör mycket ytliga nålstick över de kärl som ska behandlas. Vanligtvis får man en mer eller mindre rodnad över det behandlade området som är relaterat till känsligheten på din hud. Rodnaden försvinner oftast efter några dagar. Tre behandlingar rekommenderas med 4-5 veckors intervall. Man kan inte med säkerhet lova att alla kärl försvinner men det brukar bli en avsevärd skillnad efter behandling.

Känslan under behandlingen brukar jämföras med ett varmt nålstick.

Omedelbart efter behandlingen kan patienten återgå till normala aktiviteter. Man ska undvika solljus några dagar, eller använda hög solskyddsfaktor. Efter några dagar kan små skorpor bildas, som liknar rivsår, detta är normalt och brukar försvinna av sig själv. När en ven en gång blivit behandlad så kan den inte komma tillbaka! Man ska inte göra en Veinwave behandling på hud med brun utan sol produkter.

Vill du veta mer om behandling av ytliga blodkärl?