Nyhet Sunekos

Sunekos 

Nu utför vi behandlingar med Sunekos för att reducera mörka ringar och påsar under ögonen.  En helt ny injektionsbehandling för att komma åt det svåra området precis under och ovanför ögat där huden snabbare blir mer slapp och där det bildas linjer tidigast. I området kring ögonen är det mer begränsat hur man kan behandla med filler. Med Sunekos har vi helt nya möjligheter att behandla huden så den att bli mer elastisk och för att minska påsar och mörka ringar.
Här har hela området under ögonen blivit mer utfyllt, påsar och slapphet har minskat avsevärt efter behandling med Sunekos.

Hur fungerar Sunekos

Produkten Sunekos 200 består av en blandning av ren hyaluronsyra samt amniosyror som stimulerar hudens egna produktion av kollagen och elastin. Två viktiga komponenter för hudens cellförnyelse.
Behandlingen lämpar sig både för unga personer i syfte att bromsa det fysiologiska åldrandet samt för mogen hud för att minska tecken på åldrande. Behandlingen bidrar till ökad volym, förbättrar hudens elasticitet så att fina linjer, håligheter och påsar minskar.
Sunekos utförs i 3 steg med 2 veckors mellanrum. Därefter rekommenderas en påfyllnadsbehandling efter 6 månader.
 
Pris per behandling: 2500 kr

Före och efter bilder på behandling med Sunekos