Nyhet Trådlyft

Trådlyft 

Nu finns en helt ny behandling på Vendelakliniken Behandling med trådar som har funnits i många år och som har blivit mer och mer inne.

Trådlyft är en välbeprövad metod för att lyfta upp och strama upp huden med omedelbar effekt. Sk PDO-trådar som läggs in i huden är vävnadsvänliga, nedbrytbara och helt ofarliga för kroppen. 6 månader efter behandlingen är trådarna inte längre kvar i huden men effekten kvarstår ca 18 månader efter behandlingen. Trådlyft passar dig som börjar uppleva slapphet över kinder , käklinjen, halsen och under hakan.

.

Ansiktslyft utan kirurgi

Om du vill ha ett naturligt ansiktslyft kan denna behandling passa dig. Du får ett direkt lyft av huden som succesivt också ger en mer tight hud. Resultatet syns direkt efter behandlingen och förbättras sedan över tid då det även ger en kollagen-stimulerande effekt av huden.
Olika trådar finns att använda, lite mer milda som ger en mer uppstramande effekt och sk COG-trådar som har en mer lyftande effekt. COG-trådarna både lyfter upp och formar ansiktsdrag på ett naturligt sätt.
Efter behandlingen kan du uppleva svullnad och få blåmärken. Dessa besvär är helt naturliga och är övergående.
Pris per behandling: 12000 kr

Före och efter bilder på behandling med Trådlyft
Om du vill ha ett naturligt lyft i ansiktet är denna behandling perfekt för dig. Behandlingen skapar ett direkt lyft av huden och ger succesivt en tightare hud.
Trådlyft passar dig som önskar ett ansiktslyft utan att genomgå kirurgiskt ingrepp. Resultatet syns direkt efter behandlingen och sedan förbättras resultatet över tid.
Effekten av ett trådlyft håller ca 18 månader.
​​​​​​​