Nyhet PRX-T33

PRX-T33 är den hetaste peelingbehandlingen just nu.
 
PRX är en helt ny behandling på Vendelakliniken Helt utan nålar. PRX-T33 är en peeling som är en kombination av den superstarka klassiska TCA-peelingen tillsammans med väteperoxid. Dessa två komponenter bildar en helt unik sammansättning för en extremt djupgående behandling som kan utföras året om på alla hudtyper. Du blir inte ljus-och solkänslig efter behandlingen.

Det bästa är att den orsakar bara en minimal fjällning! För att enkelt beskriva det: vill du ha en kombination av fillers – utan alla stick – och en kemisk peel utan lång återhämtningstid är PRX den perfekta behandlingen.

Hur fungerar PRX-T33
De aktiva ingredienserna, 33% TCA-syra med väteperoxid går långt ner i huden och arbetar på cellulär nivå. Det betyder att peelingen PRX-T33 jobbar nedifrån och upp i huden. Det som händer är att det skapas en djup återfuktning och en plumpade effekt helt utan nålar. Du får en förbättrad hud direkt, men även på sikt då peelingen stimulerar hudens egna tillväxtfaktorer. Cellförnyelsen och elasticiteten ökar i huden samtidigt som fina linjer reduceras.
 
 Behandlingen rekommenderas till dig som vill jämna ut din hudton, jobba mot pigmenteringar motverka torr hud och torrhetslinjer, minska uppkomsten av rynkor, samt ge lyster till huden. Jag skulle speciellt rekommendera behandlingen till dig som är nålrädd men också till dig som kanske har tvekat för att göra andra avancerade behandlingar. PRX-T33 passar alla åldrar då peelingen verkar härligt upplumpande på huden och har du fillers så förlänger PRX-T33 även resultatet av injektionerna.
 
Behandlingen kan göras som enstaka behandling eller som kur på 4 behandlingar för maxad effekt. Har du mer besvär i huden som pigment, acneärr och rynkor är det bästa en kur. Både ansikte, hals, händer och dekolletage kan behandlas med PRX.
Det fullständiga resultatet får du 4-6 veckor efter avslutad behandling. Då är din hy klarare, mer plumpad, med mycket jämnare hudton och mindre synliga rynkor.