Sculptra

Sculptra - Nyckeln till fastare hud

 Genom att stimulera kollagenproduktionen bygger Sculptra gradvis upp hudens struktur igen så att huden återfår sin naturliga spänst och släthet som varar länge.
Om du vill ha en fastare och tightare hud, men inte se ut som du har plastikopererat dig, så kan Sculptra vara ett utmärkt val för dig.
Sculptra är en injektionsbehandling som passar dig som har fått åldersförändringar i ansiktet som rynkor, veck och förlorad volym.
Före och efter behandling med Sculptra

Kollagenstimulerare för en fastare hud

Kollagen är ett protein i huden som ger huden dess struktur och fasthet. När vi åldras minskar kollgenet i huden. Vid 45 års ålder har du förlorat uppemot 25% av ditt kollagen.  Vid behandling med Sculptra aktiveras din egen kollagenproduktion och återskapar förlorat kollagen. Det leder till en jämnare och fastare hud. Förlorad volym återställs och din hud får ett naturligt ungdomligare utseende.
Sculptra rekommenderas när du har börjat få åldersförändringar i huden som veck, rynkor och volymförlust. Även vid fettförlust i ansiktet lämpar sig Sculptra mycket väl.

Sculptra ger naturliga och långvariga resultat

Med åldern minskar din huds naturliga kollagenförsörjning och då börjar du märka av åldrandet i ditt ansikte.  Åldersrelaterad förlust av kollagen försvagar hudens inre struktur och minskar dess elasticitet och förmåga att bibehålla fukt. Det gör att du får en mer slapp hud och minskad fasthet när du åldras. Volym  minskar och ger veck och rynkor. Sculptra hjälper till att återuppbygga förlorat kollagen och återställer åldersförändringar i ditt ansikte på ett naturligt sätt. Huden förnyas och ger en mer slät och fylligare hud. Det blir en naturligt jämnare och fastare hud i ansiktet då ditt eget kollagen stimuleras.

Sculptra återställer huden gradvis

Sculptra är en injektionsbehandling som består av poly-L-mjölksyra. Sculptra är helt syntetisk och innehåller inga animaliska produkter eller biprodukter. Det är biologiskt nedbrytbart och absorberas naturligt av kroppen. 
Sculptra stimulerar din hud att producera mer och mer kollagen. Resultatet kommer därför gradvis eftersom jämnheten och fastheten i din hud blir synlig först när din hud har byggt upp tillräckligt mycket nytt kollagen. 
Vid en kur med vanligtvis 3 behandlingar återställs stödet och volymen i huden.  En naturligt fastare hud med mer spänst har återskapats.

Stimulerar ditt eget kollagen till ungdomligare hud

Sculptra ger en kollagenstimulering som tar 6-9 månader att ge  fullt resultat men man brukar se förändring redan vid 3-4 månader efter behandlingen.  Slapp hud med förlorad elasticitet får en tydlig vävnadsuppstramning  och ger ett piggare och mer ungdomligt utseende.  Ju äldre du är och desto större åldersförändringar du fått i ditt ansikte desto fler behandlingar behöver du. Vanligtvis rekommenderas 2-3 behandlingar i en kur med 4-6 veckors mellanrum. Resulatet håller i ca 25 månader efter den sista behandlingen.  

Pris på Sculptra

  • 6500 kr per behandling

Vill du veta mer om våra behandlingar med Sculptra?