Kampanj

Sculptra nu 6500 kr

Sculptra
Före och efter behandling med Sculptra.
Efterbilden visar resultatet 25 månader efter sista behandlingen

Sculptra ord. pris 8000 kr nu kampanj 6500 kr

Erbjudandet gäller till och med
2021-10-31.


Sculptra - Nyckeln till fastare hud

 Genom att stimulera kollagenproduktionen bygger Sculptra gradvis upp hudens struktur igen så att huden återfår sin naturliga spänst och släthet som varar länge.
Om du vill ha en fastare och tightare hud, men inte se ut som du har plastikopererat dig , så kan Sculptra vara ett utmärkt val för dig. 
Sculptra är inte en filler som ligger kvar in huden, utan en behandling som stimulerar ditt egna kollagen till en fastare och jämnare  hud och som minskar synliga åldersförändringar. Detta är behandlingen för dig som vill ha det  mest naturliga resultatet för att inte se behandlad, ut utan bara piggare med mindre tecken på åldrande.
Denna  injektionsbehandling passar dig som har fått mer tydliga rynkor och veck i ansiktet samt vid förlorad volym. 

Sculptra återställer huden gradvis

Sculptra är en injektionsbehandling som består av poly-L-mjölksyra. Sculptra är helt syntetisk och innehåller inga animaliska produkter eller biprodukter. Det är biologiskt nedbrytbart och absorberas naturligt av kroppen. 
Sculptra stimulerar din hud att producera mer och mer kollagen. Resultatet kommer därför gradvis eftersom jämnheten och fastheten i din hud blir synlig först när din hud har byggt upp tillräckligt mycket nytt kollagen. 
Vid en kur med vanligtvis 3 behandlingar återställs stödet och volymen i huden.  En naturligt fastare hud med mer spänst har återskapats.​​​​