Erbjudande HarmonyCa

Filler kampanj

Erbjudandet gäller t.o.m. 31/122023

HArmonyCa - Kombinationsfiller

En helt ny typ av filler på marknaden med dubbelverkande effekt. HArmonyCa är till skillnad från andra fillerbehandlingar en kombinationsfiller där 2 olika aktiva ämnen används i en och samma produkt.
Produkten innehåller både hyaluronsyra (som finns i den "vanliga fillern") och kalciumhydroxiapatit. En unik sammansättning av två välbeprövade och kroppsegna komponenter som tillsammans ger ett omedelbart lyft och en långvarig effekt.
HArmonyCa är den bästa kombinationen för den lite mer mogna huden, från ca 40 år och uppåt.
Denna filler ger ett omedelbart lyft över kinder och längs med käklinjen samt att den på sikt ger ytterligare uppstramande effekt med en fastare hud.
Behandlingseffekten håller i 12-24 månader.

Vad är HArmonyCa

HArmonyCa är en kombination av två viktiga ämnen, hyaluronsyra och kalciumhydroxiapatit. De "vanliga" fillerprodukterna består av enbart hyaluronsyra.
Genom att kombinera dessa två ämnen kan vi få både fillerns egenskaper som är att ge volym och fylla ut samt kalciumhydroxiapatits egenskaper som ger en uppstramande effekt på längre sikt, då den har kollagenstimulerande egenskaper som kan ge huden en föryngrande och förbättrande kvalité.
Dessa två ämnen är kroppsegna och viktiga för att huden ska få ett mer välbevarat utseende.