Vårtips

Vårtips från Vendelakliniken

Restylane Skinbooster-Den perfekta behandlingen till vår och sommar för en mer Slätare hud som tydligt minskar ytligare rynkor och linjer. Du får även en Föryngrad hudyta då behandlingen ger en lite mer utfyllnade effekt och djup Återfuktning.

Denna injektionsbehandling ger ett mycket naturligt resultat för att på ett diskret och även mycket effektivt sätt få Din hud att se yngre och piggare ut. Den mjukar till synliga ålderstecken på huden.

Restylane Skinbooster består  av hyaluronsyra, ett ämne som finns i vår egen hud men som succesivt minskar i takt med att vi åldras. Genom att injicera hyaluronsyra i huden får man en ökad mängd hyaluronsyra igen, och därmed en tydlig föryngrande effekt. 
Produkten är en tunn filler som inte skapar mycket volym men som fyller ut huden lite grann så att den känns mer tight.
Den kan injiceras i hela ansiktet, eller på vissa områden  där man vill ha mer effekt som tex runt munnen eller på kinder.
Restyalen Skinbooster är också fantastisk att använda på hals för att minska halsringar och få en slätare och mer fast hud.  Även händer och dekolletage får en mer föryngrad hud .
Denna filler är också perfekt vid behandling av acneärr för att minska ojämnheter och gropar för  en mer slät och jämn hud.

Vanligtvis rekommenderas 3 behandlingar med 2-8 veckors mellanrum. För dig som är yngre, under 30, kan 1 behandling räcka för att få den återfuktande effekten. Och även en förebyggande effekt.
Vid behandling med Restylane  Skinbooster kan huden se yngre ut mycket längre. Det beror på att både kvalitet och hudens struktur förbättras på sikt.

1-2 sprutor används per behandling, där en spruta kostar 3500 kr och 2 sprutor kostar 5800 kr.
Här är en kund som jag behandlat med Restylane Skinbooster. Man ser den utslätande effekten runt ögonen, mellan ögonbrynen, på kinder och runt munnen. Man ser även en lättare utfyllande effekt av huden.
Här ser man vilken fin fyllighet som huden har fått efter behandling med Restylane Skinbooster och även den  föryngrande effekten.