Vårtips från Vendelakliniken

Restylane Skinbooster-Den perfekta behandlingen till vår och sommar för en mer Slätare hud som tydligt minskar ytligare rynkor och linjer. Du får även en föryngrad hudyta då behandlingen ger en lite mer utfyllande effekt och djup återfuktning.

Minskar rynkor och fina linjer


Denna injektionsbehandling ger ett mycket naturligt resultat för att på ett diskret och mycket effektivt sätt få Din hud att se yngre och piggare ut. Den mjukar till synliga rynkor och linjer på huden i hela ansiktet och är perfekt för att minska linjer runt munnen, s.k. rökrynkor.

Restylane Skinbooster är också fantastisk att använda på hals för att minska halsringar och få en föryngring med slätare hud.  Även händer och dekolletage får en mer föryngrad hud .

Passar perfekt vid behandling av acneärr


Restylane Skinbooster är också perfekt vid behandling av acneärr för att minska ojämnheter och gropar för  en mer slät och jämn hud.

Vanligtvis rekommenderas 2-3 behandlingar med 2-8 veckors mellanrum. 1-2 sprutor används per behandling.


Pris:

  • 1 spruta (1  ml) 3500 kr
  • 2 sprutor 5800 kr.
Här är en kund som jag behandlat med Restylane Skinbooster. Man ser den utslätande effekten runt ögonen, mellan ögonbrynen, på kinder och runt munnen. Man ser även en lättare utfyllande effekt av huden.
Här ser man vilken fin fyllighet som huden har fått efter behandling med Restylane Skinbooster och även den  föryngrande effekten.