Juvederm

​​​​​​​​​​​​Du är alltid välkommen till en kostnadsfri konsultation där du kan fråga och fundera kring våra behandlingar. Konsultationen är till för dig som vill ha mer information om våra behandlingar och som vill rådgöra om vilken behandling som kan passa dig bäst. ​​​​​​

Behandling med Juvederm

​​​​​​​
Att bli äldre är en del av livet. Vissa personer åldras med behag och andra är lyckliga nog att se yngre ut än de är. Åldrandet är dock en process som inte går att stoppa och när kroppen blir äldre förändras hudens utseende och egenskaper.

Ålder, hormoner, solexponering och rökning är alla faktorer som påverkar uppkomsten av fina linjer och rynkor och dessa faktorer gör huden mer skör och mindre elastisk. Med åldern minskar innehållet av hyaluronsyra i huden. Hyaluronsyra är en viktig ingrediens för att bibehålla fukt i huden. Med åldern förlorar även huden fett så att den blir mindre fyllig och mer torr. Dessa förändringar samt gravitationens påverkan gör att huden tynger ner och blir mer slapp.

Juvederm är en icke-kirurgisk, estetisk behandling som blir allt mer populär eftersom behandlingen är snabbare, mindre smärtsam och mer diskret än plastikkirurgi.

Juvederm är en filler  baserad på hyaluronsyra- ett ämne som finns naturligt i huden. Detta betyder att Juvederm inte bara fyller ut rynkor utan också ersätter huden med hyaluronsyra som den förlorat med åren.

Mjuka skönhetsinjektioner för veck, rynkor och läppförstoring

​​​​​​​
När huden åldras så bryts kroppens egen hyaluronsyra ner, rynkor och veck blir djupare och alltmer synliga, läpparna förlorar sin ungdomliga fyllighet. Genom en enkel injektionsbehandling med Juvederm slätas rynkor, veck och linjer ut, ansiktet mjukas upp och sensualitet i läpparna återskapas. Behandlingen ger omedelbart resultat med långvarig effekt. Juvederm är en säker produkt som används över hela världen.

Rynkbehandlingar med Juvederm

​​​​​​​
Juvederm är en gelé med slät konsistens som består av hyaluronsyra- ett ämne som finns naturligt i kroppen och som hjälper till att ge huden volym och fukt. Juvederm injiceras i huden för att omedelbart återställa din huds volym, släta ut rynkor och veck samt att behandla läpparnas utseende. Resultatet blir ett slätt och naturligt utseende.

Med Juvederm kan du se fram emot en synlig förbättring och ett resultat som varar i upp till ett år. Hyaluronsyra är ett mycket bra ämne att använda som rynkutfyllnad eftersom det känns naturligt i huden och ger ett långvarigt resultat. Hållbarheten är dock individuell och är beroende av det hudområde som behandlats, hudtyp, använd teknik vid behandlingen samt injicerad volym.

Behandlingseffekterna av Juvederm är långvariga men inte permanenta, vilket innebär att du har kontroll över ditt utseende. Har du mycket djupa rynkor kan flera behandlingar behövas för att bygga upp ett bra resultat. Sedan får man succesivt underhålla rynkorna så att de inte återkommer.
​​​​​​​
Juvederm innehåller bedövningsmedlet lidokain för att göra injektionsbehandlingen till en mer behaglig upplevelse. Juvederm är världens mest använda filler som ger säkra behandlingar med ett naturligt resultat.

Detta kan behandlas med Juvederm

 • Veck och linjer mellan näsa och mun (nasolabiala veck)
 • Bekymmersrynkor (mellan ögonbryn)
 • Kråksparkar (linjer och rynkor vid ögonens utkant)
 • Tear trough-insjunkenhet under ögon, mörka ringar under ögon
 • Tunna öronsnibbar
 • Rökrynkor
 • Rynkor runt munnen
 • Skrattrynkor (på kinder)
 • Rynkor och linjer i pannan
 • Föryngra läppar och läppförstoring
 • Ansiktskonturering
 • För att skapa volym i ansiktet, för mer markerade kindben, för förändring av form på haka samt för att ge en mer markerad käklinje.
 • Ärr, håligheter och andra huddefekter
 • Tinningar
 • Näsa​​​​​​​

Läppförstoring med Juvederm

​​​​​​​
Juvederm är en skönhetsspruta som ger naturligt fylligare läppar. Behandlingen görs enkelt och effekten är omedelbar. Juvederm är en behandling som ger ovanligt lång hållbarhet i jämförelse med andra liknande produkter.

Läpparna är mer känsliga än övriga behandlingsområden i ansiktet och därför ges extra lång behandlingstid med bedövning. Bedövningen görs med Emlasalva. Läpparna svullnar mer eller mindre efter behandlingen. Denna svullnad håller i sig genomsnittligt i ett par dagar man kan vara upp till en vecka.  ​​​​​​​Läs mer även här ›

Att tänka på innan behandling med Juvederm

​​​​​​​
Vi råder dig att undvika läkemedel med acetylsalicylsyra eller andra NSAID-preparat (med smärtstillande, febernedsättande eller inflammationsdämpnade effekt) några dagar innan behandling med Juvederm. Detta minskar risken för blåmärken och blödning vid injektionsstället. Vid ditt besök till kliniken går vi noggrant igenom ditt hälsotillstånd och du får fylla i en hälsojournal.

Efter behandling med Juvederm

​​​​​​​
Vid behandling med Juvederm är återhämtningstiden kort. Du bör försöka undvika kraftig värme och kyla under de två första veckorna efter behandling för att minimera riskerna av tillfällig rodnad, svullnad och/eller klåda. Undvik även ansträngande träning och alkoholhaltiga drycker under det första dygnet.

Vill du veta mer om våra behandlingar med Juvederm?