Restylane

Vad Restylane kan göra för Dig

Vare sig ditt behov är att föryngra huden, jämna ut rynkor och linjer eller framhäva ansiktets konturer eller läppar har Restylane produkten som får dig att se bra ut och må bra. Det ger omedelbara och långvariga, estetiska resultat.

Rynkbehandlingar med naturliga resultat

Resultaten av en behandling med Restylane syns omedelbart och eftersom behandlingen är icke-kirurgisk blir återhämtningstiden minimal så att du snabbt kan återgå till ditt vanliga liv. Med Restylane kan man behandla följande:
 • Pannlinjer
 • Bekymmersrynkor
 • Käklinje
 • Rynkor runt ögon
 • Under ögon
 • Kinder
 • Nasolabialveck
 • Rökrynkor
 • Läppar
 • Skrattrynkor
 • Sura mungipor
 • Haka
 • Tinningar
 • Näsa
 • Öronsnibbar
Restylane  består av en hyaluronsyra som liknar kroppens egen. Genom att injicera Restylane bättrar man på hudens eget förråd av hyaluronsyra och ger volym som antingen mjukar upp ålderstecknen eller förstärker dina naturliga ansiktsdrag. Säkerheten och effekten med Restylane har bevisats genom kliniska studier och erfarenheter från 18 års användning och biverkningar är sällsynta. Restylane är världens mest använda produkt baserad på hyaluronsyra för skönhetsbehandlingar och hittills har över 40 miljoner behandlingar genomförts.​​​​​​​

Restylane – Slätar ut rynkor och linjer

Restylane är en rynkbehandling med naturliga resultat. Ibland är den bästa skönhetsbehandlingen en enkel injektion som jämnar ut rynkor och veck. En del rynkor förstärker inte ditt ansiktes karaktärsdrag utan besvärar dig bara.

​​​​​​​Tear trough är en mycket vanlig behandling för att minska insjunkenhet under ögon som gör att du ser trött och hålögd ut. Det är även en behandling som minskar mörka ringar under ögonen.

Med hjälp av Restylane kan ditt utseende snabbt förbättras, med långvariga resultat. Vilka behov du än har, från att släta ut kråksparkar och rökrynkor till att reducera djupa veck och bekymmersrynkor, finns det en lösning som ger bästa möjliga resultat.

Före och efter behandling med Restylane

Restylane – Framhäver läpparna och gör dem fylligare

Restylane erbjuder ett naturligt sätt att förstora dina läppar så att de får den form och fyllighet du önskar. Läpparna hamnar ofta i blickpunkten och i fokus för uppmärksamhet. Restylane kan skapa fylligare läppar , framhäva läpplinjen eller skapa en tydligare amorbåge på ett sätt som ser naturligt ut. 
​​​​​​​Läs mer här ›››

Restylane – Återskapar ditt ansiktes volym och konturer

Restylane kan ge dig en naturlig förhöjning av dina kinder och en mer markerad haka, du kan även förbättra formen på din käklinje. När kirurgi är för långt att gå kan Restylane hjälpa till att återskapa förlorad volym i ansiktet på ett sätt som ser naturligt ut. Genom att försiktigt tillföra kinder extra volym formar och markerar Restylane detta område så att de ger ett piggare och mer ungdomligt utseende. Även käklinjen kan göras mer markerad. 
​​​​​​​Läs mer här ›››
Före och efter behandling med Restylane

Restylane för män

Restylane erbjuder produkter för hudföryngring, rynkbehandling och ansiktskonturering för män. Med Restylane kan du som man fylla ut veck, rynkor och linjer för ett föryngrat utseende. Du kan även återskapa förlorad volym i ansiktet. Restylane är en långvarig hudbehandling som ökar hudens eget lager av hyaluronsyra och därmed skapar en volymökning. En behandling med Restylane kan mildra dina ålderstecken eller framhäva dina naturliga ansiktsdrag.
Före och efter behandling med Restylane

Restylane – Hudföryngring som gör huden smidig och förbättrar elasticiteten

Restylane Skinboosters är den senaste produkten för fukttillförsel och hudföryngring. Den tillför fukt på djupet och återställer fuktbalansen inifrån. Huden blir slätare, mer elastisk och ser friskare ut. Restylane Skinboosters går utmärkt att använda på annars svårbehandlade områden som handens ovansida, eller hals och dekolltage men även för att släta ut fina linjer i ansiktet. 
​​​​​​​Läs mer här ›››
Före och efter behandling med Restylane

Restylane ger ett långvarigt, naturligt resultat

En behandling med Restylane ger dig en ungdomligare look på ett naturligt sätt. Restylane ger dig flexibilitet och kontroll över ditt utseende eftersom effekten är långvarig men inte permanent. Restylane är det naturliga, enkla sättet att se så bra ut som möjligt.

För mer inspiration besök även vår sida med före- & efterbilder här ›››
​​​​​​​

Vill du veta mer om våra behandlingar med Restylane?