Läppförstoring

Naturlig volym med Restylane och Juvederm

Vendelakliniken utför läppförstoring med Restylane och Juvederm. En viktig del av vårt utseende är munnen och de flesta vill ha vackert formade läppar med lagom fyllighet och plut. Tunna läppar kan upplevas som snipiga och därför kan man vilja förändra sitt utseende lite grand.

Med Restylane och Juvederm är det både enkelt och säkert att få en mer sensuell mun. Kvinnor i alla åldrar kan förbättra sitt utseende genom att på ett naturligt sätt göra en läppförstoring som lyfter fram munnen. Ibland förlorar läpparna volym med åren och läppstiftet kan rinna ut i rynkor runt munnen. En läppförstoring kan vara ett sätt att återfå drag som man ser som en del av sig själv, eller att komma tillrätta med något som man vantrivts med hela livet. Vi utför behandlingar med Restylane och Juvederm, kroppsidentiska fillers som är både säkra och väldokumenterade.

För mer inspiration besök även vår sida med före- & efterbilder här ›››

Så här gör man en läppförstoring


Innan behandlingen läggs bedövning med emlakräm på läppen ca 45 minuter, som sedan fylls med Restylane eller Juvederm efter dina önskemål. Hos oss på Vendelakliniken får du hela tiden följa din behandling i en spegel, vi lägger lite produkt i läppen, tittar i spegeln, lägger lite mer produkt, tittar åter i spegeln. På det här sättet ser du hela tiden vad som händer med dina läppar. Vi kan under behandlingen diskuttera var och hur du vill att produkten ska läggas för att formen ska bli så som du önskar. När du tycker att det är lagom volym i dina läppar så avslutar vi behandlingen.

Behandlingen ger inga större biverkningar, men läpparna kan vara lite svullna några dagar varför man bör planera in en bra behandlingsdag. Restylane och Juvederm är kroppsidentiska substanser och bryts därför ned naturligt av kroppen. Läppförstoringen kan därför behöva göras om efter 3-9 månader.

Med Restylane och Juvederm kan man lyfta fram läppkonturen, lägga till mer volym och plut, göra läpparna större eller bredare samt ge en mer markerad amorbåge. Valet är ditt.

Priser på Läppförstoring

  • 0,5 ml: 2900kr
  • 1,0 ml: 4000kr
Vill du veta mer om läppförstoring?​​​​​​​