Läppförstoring

​​​​​​​​​​​​Du är alltid välkommen till en kostnadsfri konsultation där du kan fråga och fundera kring våra behandlingar. Konsultationen är till för dig som vill ha mer information om våra behandlingar och som vill rådgöra om vilken behandling som kan passa dig bäst. ​​​​​​

Mjuka och fylliga läppar

​​​​​​​
På Vendelakliniken har vi lång erfarenhet av läppförstoring. En viktig del av vårt utseende är munnen och de flesta vill ha vackert formade läppar med lagom fyllighet och plut. Vare sig du vill ha en mer diskret effekt eller en större förändring så kan vi hjälpa dig.

Med fillers är det både enkelt och säkert att få en mer sensuell mun. Kvinnor i alla åldrar kan förbättra sitt utseende genom att på ett naturligt sätt göra en läppförstoring som lyfter fram munnen. När vi åldras förlorar läpparna volym och kan då se lite snipiga ut. En läppförstoring kan vara ett sätt att återfå drag som man ser som en del av sig själv, eller att komma tillrätta med något som man vantrivts med hela livet. Vi utför behandlingar med Restylane och Juvederm, kroppsidentiska fillers som är både säkra och väldokumenterade.

För mer inspiration besök även vår sida med före- & efterbilder här ›››

Läppförstoring med naturliga resultat

​​​​​​​
Med fillers kan kan på ett enkelt sätt tillföra volym och fyllighet till läppar med naturliga resultat. Ibland räcker det med att bara markera konturen kring läpparna för att munnen ska se mer fyllig ut. Läppförstoring kan kombineras med andra behandlingar som tex botox eller dermapen för att även huden runt munnen ska se piggare ut, Vid behandling av rynkor ovanför eller under läpparna använder man tex skinbooster för att släta ut huden.
Behandling av läppar ger inga större biverkningar men behandlingen kan ge  svullnad några dagar varför man bör planera in en bra behandlingsdag. Restylane och Juvederm är kroppsidentiska substanser och bryts därför ned naturligt av kroppen. Läpparna kan därför behöva en ny behandling efter 3-9 månader.

Med  en läppförstoring kan man lyfta fram läppkonturen, lägga till mer volym och plut, göra läpparna större eller bredare samt ge en mer markerad amorbåge. Valet är ditt.

Priser på Läppförstoring

  • 0,5 ml: 3200kr
  • 1,0 ml: 4300kr
Vill du veta mer om läppförstoring?​​​​​​​