Sunekos

​​​​​​​​​​​​Du är alltid välkommen till en kostnadsfri konsultation där du kan fråga och fundera kring våra behandlingar. Konsultationen är till för dig som vill ha mer information om våra behandlingar och som vill rådgöra om vilken behandling som kan passa dig bäst. ​​​​​​

Sunekos - behandling under ögonen

​​​​​​​
Har du börjat se linjer och rynkor runt ögonen? Börjar huden bli lite slapp och förlorat spänst?
​​​​​​​Då kan Sunekos vara en behandling för dig. En injektionsbehandling för att komma åt det svåra området runt  ögat där huden snabbare blir mer slapp och där det bildas linjer tidigast.  Med Sunekos har vi helt nya möjligheter att behandla huden så att den att bli mer elastisk och för att minska påsar och mörka ringar. Sunekos är en kollagenstimulerande behandling  och det innebär att huden får en bättre kvalitet som  minskar och förebygger ålderstecken.
Här har hela området under ögonen blivit mer utfyllt, påsar och slapphet har minskat avsevärt efter behandling med Sunekos.

Hur fungerar Sunekos


Produkten Sunekos 200 består av en blandning av ren hyaluronsyra samt amniosyror som stimulerar hudens egna produktion av kollagen och elastin. Två viktiga komponenter för hudens cellförnyelse.
Behandlingen lämpar sig både för unga personer i syfte att bromsa det fysiologiska åldrandet samt för mogen hud för att minska tecken på åldrande. Behandlingen bidrar till ökad volym, förbättrar hudens elasticitet så att fina linjer, håligheter och påsar minskar.
Sunekos utförs i 3 steg med 2 veckors mellanrum. Därefter rekommenderas en påfyllnadsbehandling efter 6 månader.


Sunekos förebygger tecken på åldrande runt ögonen

​​​​​​​
Slapp hud och linjer runt ögonen kan miskas vid behandling med Sunekos då produktionen av kollagen och elastin stimuleras samtidigt som volymförlust återställs och hudens  elasticitet förbättras.
Det slutgiltiga resultatet ser man ca 1 månad efter första behandlingen. En viss svullnad uppstår direkt efter behandlingen. Den lägger sig oftast ett par timmar men kan hos en del kvarstå 1-2 dagar. Blämärke kan  förekomma.  Du bör inte träna 48 timmar efter behandlingen eller sminka dig på 12 timmar.

Före och efter bilder på behandling med Sunekos

Pris på Sunekos

​​​​​​​
Pris per behandling: 2700 kr
Vill du veta mer om behandling med Sunekos