Profhilo

Just nu kampanj!

Profhilo - för ökad fasthet och uppstramning

​​​​​​​
Alla som har tecken på att huden börjar åldras är lämpliga för en Profhilo-behandling.  Om din hud börjar kännas mer slapp och se mer hängig ut är Profhilo en mycket bra behandling. Profhilo passar bäst för dig som vill strama upp huden och få en förbättrad  hudkvalitet utan att se behandlad ut. Bara piggare med lite mer fyllighet.
För dig som har en fuktfattig hud ger Profhilo även en djup återfuktning de första månaderna och gör att huden ser friskare och mer välmående ut.
Profhilo är en perfekt behandling för att strama upp huden.

Profhilo-omedelbar och långsiktig förbättring av hudens kvalitet.

​​​​​​​
Profhilo är en hyaluronsyrabaserad produkt  som motverkar slapphet i huden. Behandlingen stimulerar till nybildning av kollagen som ger en uppstramande effekt och en förbättrad hudkvalitet.  Kliniska data visar att Profhilo avsevärt förbättrar hudens struktur, elasticitet och fuktbalans med en omedelbar uppstramande effekt. Profhilo är en injektionsbehandling för ansiktet, men även för lite mer svårbehandlade områden som hals, händer, decolletage och armar. Profhilo skiljer sig från en vanlig filler tack vare sin struktur som gör det möjligt att den sprids över ett större område för att öka återfuktning och för att strama upp huden. Det går bra att kombinera Profhilo med andra estetiska behandlingar som tex filler och Botox.
Profhilo är en perfekt behandling för att strama upp huden på halsen.

Så fungerar Profhilo


 Profhilo är en kollagenstimulerande behandling som på sikt kan göra din hud mer fast och ungdomlig.

Kollagenet i huden minskar succesivt när vi åldras och det gör att huden inte ser lika pigg och spänstig ut som när vi är yngre. Genom att tillföra Profhilo till huden startar en process med nybildning av kollagen. Huden kommer succesivt att bli mer fast och se mer välmående ut. Behandlingsresultatet ger ett helt naturligt resultat men med en förbättrad hudkvalitet.
​​​​​​​
 Profhilo injiceras strax under huden där den snabbt sprider sig och reagerar med din egen vävnad för att omedelbart öka hydrering. Under de närmaste 4 veckorna börjar ett arbete i huden för att öka elastin- och kollagenproduktionen. Detta omformar huden och ger den ett fastare, jämnare och piggare utseende. Efter 4 veckor gör man en uppföljande behandling. Full effekt kan ses 2-3 månader efter behandlingarna.
En kompletterande behandling rekommenderas efter ca 6 månader för att bibehålla effekten.

Priser på Profhilo kampanj

  • Ett område 3000kr
  • Två områden  5500kr
  • Tre områden 7500 kr
Vill du veta mer om Profhilo?​​​​​​​